Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.02.2011
Vali Vekili Mercan ''THK Örnek Bir Kuruluştur''...


Vali Vekili Mercan “THK Örnek Bir Kuruluştur”

Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Türk Hava Kurumunun 86. kuruluş yıldönümü münasebetiyle THK Trabzon Şube Başkanı Yunus Ofluoğlu ve beraberindekileri kabul etti.

            Türk Hava Kurumunun 86. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Vekili Mercan, “Türk Hava Kurumu bize devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün önemli miraslarından bir tanesidir. Ulu Önder’in ‘İstikbal göklerdedir’ ülküsüyle bizlere yol gösterdiği istikameti Türk Hava Kurumu bu zamana kadar başarıyla yerine getirmiştir. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapacağı her türlü çalışmalarda yardımcıları olacağımızı ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Kurumunun kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizin havacılık faaliyetlerine önemli katkıları olduğunu dile getiren Vali Vekili Mercan, “Türk Hava Kurumunun açmış olduğu bu yolda başka bir kurumun bu boşluğu dolduramamış olması THK’nın bu işi ne kadar iyi yerine getirdiğine işaret etmektedir. Tabi bu konuda Türk Hava Kurumunun bu çalışmalarına diğer kuruluşlarımızın da katkılarını beklemekteyiz” dedi.

            Türk Hava Kurumunun faaliyetlerinden bahseden Başkan Ofluoğlu ise, Türk Hava Kurumunun havacılıkta önde olduğunu ve Dünya da alt yapısı bu kadar güçlü başka bir kuruluş olmadığını söyledi.

Konuşmaların ardından Türk Hava Kurumunun faaliyetleri içerisinde yer alan yamaç paraşütü kursuna katılıp, kursu başarıyla tamamlayanlara da sertifikaları verildi. 

Toplam Okunma Sayısı : 1787

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com