Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.02.2011
"1.Türkiye Gençlik Buluşması" Trabzon'da yapılacak


Dünya gençleri Trabzon'da buluşacak...
 


       "1.Türkiye Gençlik Buluşması" Trabzon'da yapılacak

       Trabzon'un tarihinin, kültürünün ve sosyal yaşamının tanıtılması amacıyla düzenlenen ve Türkiye'nin 81 ilinin yanı sıra 30 yabancı ülkeden gençlerin katılacağı "1.Türkiye Gençlik Buluşması" 23-27 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak. Trabzon Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, gençlik meclisi üyeleri ile birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında gerçekleştirilecek organizasyon hakkında bilgi verdi.

       Başkan Tosun 150 genin katılacağı 1.Türkiye Gençlik Buluşması organizasyonunun Trabzon'un kurtuluş etkinliklerini de dikkate alarak 23-27 şubat tarihleri arasında gerçekleştireceklerini belirterek, "Bundan sonraki yıllarda ikincisinin ve üçüncüsünün de yapılacağına inandığımız bu buluşmayı Trabzon'da gerçekleştirerek, kentimizin tanıtımını ve anlatılmasını sağlayacağız. Güzel şehrimizde 23-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatları öncesinde gençlerin, Trabzon'da buluşmasının da bu spor organizasyonunun tanıtımına katkı yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

       1. Türkiye Gençlik Buluşmasıyla, Türkiye'ye ve dünyaya sevgi ve kardeşlik mesajlarını ulaştıracaklarını belirten Başkan Tosun, "Şehrimize gelecek olan genç arkadaşlarımız 5 bin kişinin arasından seçilerek belirlenmiş ve her şehirden, talep gelen her ülkeden birer arkadaşımız belirlenmiştir. Organizasyon kapsamında Trabzon'un tarihi ve kültürel yerlerin tanıtılması, yöresel halk oyunlarının sunumunun yanı sıra gençlerin katılımıyla çalıştaylar ve sergi programları yanında kültürel etkinliklerde düzenlenecek. Bu etkinlikler çerçevesinde tüm katılımcılarla birlikte gençlik yürüyüşünü yaparak uçuracağımız balonlarla birlikte dünyaya, kardeşlik ve barış mesajını bir kez daha vereceğiz. Trabzonluların, kentimize gelecek misafir gençleri en güzel şekilde ağırlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1428

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com