Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2011
Vali Kızılcık 'Proje Sanayi Altyapısını Geliştirecek'


Vali Kızılcık “Proje Sanayi Altyapısını Geliştirecek”

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından hazırlanan ‘Tasarım Teknoloji Transferi ve Hızlı Prototipleme Merkezi’ kurulması projesi bilgilendirme toplantısına katıldı.

            Toplantıya Vali Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım katıldı.

            Doğu Karadeniz’in sanayi altyapısının geliştirilmesi ve sanayinin rekabet edebilir bir hale getirilebilmesi için DOKA tarafından yapılan çalışmanın önemli bir yer teşkil ettiğini kaydeden Vali Kızılcık, “DOKA’nın yöremizde sanayi altyapısının geliştirilmesi için önemli bir girişimi oldu. Tasarım Teknoloji Transferi ve Hızlı Prototipleme Merkezi projesi tasarım çalışması var. Proje Doğu Karadeniz Bölgesi’nde sanayi altyapısının oluşturulması ve ilimizin bir açığının kapatılmasını sağlayacak. Dolayısıyla ilimizin ve bölgemizin daha rekabetçi bir yapıya kavuşması için önemli bir hizmeti gerçekleştirmiş olacaklar” şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1910

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com