Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2011
Vali Kızılcık Türk Eğitim Vakfını Ziyaret Etti...


Vali Kızılcık TEV’i Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şubesi Başkanı Hasan Melek’i vakıf binasında ziyaret etti.

Eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren Vali Kızılcık, TEV Trabzon Şubesi Başkanı Hasan Melek’i yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Trabzonlu gençlerin eğitimlerindeki başarının sadece il sınırlarında değil dünya çapında olması gerektiğini belirten Vali Kızılcık, “Trabzon vilayeti olarak çocuklarımızın daha iyi gelişmelerini sağlamak, uluslararası alanda daha rekabetçi bir yapıya kavuşmaları için eğitimi birinci önceliğimiz haline getirdik. Velilerimiz ve okul idarelerimizin iş birliğinde Trabzon'umuzda eğitim ve öğretim seviyesinin daha yukarıya çekilmesi için modern olanakları kullanıyoruz. Eğitim beşikten mezara kadar devam eder. Özellikle kız çocuklarımızın okul öncesinden başlayarak yükseköğretimi tamamlama safhasına kadar eğitimlerine hiç ara vermemelerini amaçlıyoruz “ şeklinde konuştu.

TEV’in Trabzon’daki çalışmaları hakkında Vali Kızılcık’a bilgi veren Başkan Hasan Melek, Trabzon’da birinci yurdun projesinin tamamlandığını ve yapımına kısa bir süre sonra başlanacağını ve ayrıca ikinci yurdun yapılabilmesi için ise hazırlık çalışmalarına başlandığını kaydetti.

TEV olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı takdir topladıklarını kaydeden TEV Trabzon Şube Başkanı Melek, “Asli görevimiz üniversite kazanmış ama maddi desteğe gereksinimi olan öğrencilere burs sağlamaktır. TEV’e duyulan güven nedeni ile pek çok kurum ve kuruluş kendi burslarını TEV aracılığı ile vermeye başlamıştır. Türk Eğitim Vakfının bütçesi hayırseverlerin gönüllü bağışları ile oluşmaktadır. Bu nedenle Trabzon’da da TEV’e duyulan bu güven ile yapılan bağışlar büyük takdirle karşılanmaktadır” dedi.

 

  

Toplam Okunma Sayısı : 1616

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com