Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.02.2011
Trabzon 211Olimpiyatları'na hazırlanıyor. Binaların dışı boyatılıyor


Trabzon Avrupa Gençlik Olimpiyatları'na hazırlanıyor...
Binaların dışı boyatılıyor
 


       23-30 Temmuz 2011'de Trabzon'da yapılacak ve 49 Avrupa ülkesinden 4 bine yakın sporcunun katılacağı Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi Trabzon'u daha güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla kent genelinde sıvasız ve badanasız evlerin boyatılması ve sıvanması devam ediyor. İş-Kur'un da destek verdiği proje kapsamında evlerini boyatma durumu olmayan vatandaşların evleri ücretsiz olarak boyatılıyor. Şimdiye kadar yaklaşık 300 binanın dış cepheleri boyatılarak güzel bir görünüme kavuşturuldu.

       Değirmendere Mahallesi Muhtarı Mustafa Altuntaş Trabzon Belediyesi'nin mahallerindeki boyasız evleri boyatarak güzel bir görünüme kavuşturduğunu belirterek, "Mahallemizdeki binaların çoğunun dış cepheleri boyandı. Sıvasız evlerin sıvası yapıldı. Maddi gücü yerinde olmayan vatandaşlar kendi imkânlarıyla evlerinin dış cephe boyalarını yapamıyorlardı. Belediyenin mahallemize yaptığı hizmetlerden oldukça memnunuz. Belediye başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 23-30 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi dış cepheleri boyalı olmayan evlerin boyatılması için başlattıkları çalışmaların devam ettiğini kaydederek, "Şimdiye kadar yaklaşık 300 binanın dış cephesini boyatarak güzel bir görünüme kavuşturduk. İş-Kur'un da destek verdiği proje kapsamında evlerini boyatma durumu olmayan vatandaşların evleri ücretsiz olarak boyatılıyor. Amacımız Gençlik olimpiyatlarına kadar kentimize güzel bir görünüme kavuşturmaktır" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1433

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com