Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.08.2008
Hamamizade İnşaatı Devam Ediyor...
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor…

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor…

   

       Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinin inşaatı hızla devam ediyor.

       İnşaat çalışmalarını yerinde izleyen Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'a dev bir kültür merkezi kazandıracaklarından dolayı mutlu olduklarını, inşaatın kısa sürede tamamlanması için yüklenici firmanın aralıksız çalıştığını söyledi.

       Başkan Canalioğlu, Trabzon'da çok önemli işler yaptıklarını ve verdiği sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizde ilk işimiz, ihtiyaca cevap vermeyen Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezini yenileme çalışmalarına başlamak oldu. İnşaatımız süratli bir şekilde devam ediyor. Yapımcı firma inşaatı zamanında bitirmek için yoğun gayret sarfediyor. Yıl sonu itibariyle Trabzon'umuzu eksik olan kültür merkezine kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben inanıyorum ki, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin Trabzon'a ve bölgeye büyük katkısı olacaktır."dedi.

       Başkan Canalioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "4 yıllık süreç içerisinde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirme noktasında çok büyük gayret gösterdik. Sözümüzü tutuyor ve yapıyoruz. Hamamizade'nin de yenilenmesi bunun göstergesidir. Kalkınma Mahallesi parkımızın da inşaatı başladı. Eski Tekel binası yerine yapılacak olan Belediye Sarayı, İş merkezi ve Kültür Merkezi inşaatı yoğun şekilde devam ediyor. Trabzon insanı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Yapımcı firmalarımıza da teşekkür ediyorum. Kısa sürede binaları bitirmek için gece gündüz çalışıyorlar."

11 Ağustos 2008 Pazartesi

Toplam Okunma Sayısı : 2972

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com