Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.12.2008
Canalioğlu adaylık için başvurdu


Canalioğlu adaylık için başvurdu

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu 29 Mart yerel seçimlerinde Trabzon Belediye Başkan adaylığı için başvurdu. CHP Trabzon il Başkanlığında yapılan başvuru törenine Volkan Canalioğlu'nun yanı sıra, il Başkanı Necip Yıldız, İlçe Başkanı Murat Özçilingir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

       Törende konuşan Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, vatandaşların destek ve güveni ile bu göreve seçildiğini belirterek, "5 yıl içerisinde bu görevimizi başarıyla sürdürdüğümüze inanıyorum. Bizim temel düşüncemiz önce insan anlayışıdır. Bununda odağında hoşgörü, sevgi, birlik beraberlik ve katılım anlayışında olacağımızı söylemiştik. Gelinen süreç içerisinde bunu da başardığımızı hep beraber görüyoruz. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak her mahalleye eşit hizmet götürdük. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı adı altında artık yeni bir döneme giriyoruz. Adaylığımızı açıklarken de yeni bir döneme hazır olduğumuzu Trabzon insanına hizmet etmek için onların amiri değil, memuru anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi

   

       Hayal ettiklerini gerçekleştirme noktasında büyük gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Canalioğlu, "Yeni dönemde şu anda uygulama projesi yapılan hafif raylı sistemi mutlaka Trabzonluların hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimiz bize yetki verirse yeni dönemde mutlu birey, huzurlu toplum noktasında başlattığımız çalışmalar devam edecektir. Yeni dönemde yetki isterken önce Allah'ın takdiri, sonra her görüş ve düşüncedeki vatandaşların "Volkan abisi" olarak, büyüklerin de evladı olarak bu göreve yeniden talip oldum. Toplu vuran yürekleri top ateşi de söndüremez. Bizim yüreklerimizde Trabzon olarak toplu vuruyor. Bu sevda, bu aşk, bu sevgi ve bu güven Trabzon insanına en iyi şekilde yansıyacaktır" dedi.

       Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Necip Yıldız da konuşmasında, "Trabzon halkı bize bu dönemde Volkan Canalioğlu'nu Belediye Başkanı olarak görmek istediğini iletti. Biz de halkımızın bu isteğine severek karşılık verdik ve Volkan Canalioğlu'nu Trabzon halkına teslim ediyoruz. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

30 Aralık 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 1909

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com