Rehber :
   
Enerji Ürünleri & Tarım Makinaları
Özsöz Ticaret
Can Makina & Jeneratör
Vatan Jeneratör
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.02.2011
''Geleneksel Bilek Güreşi'' müsabakaları sona erdi...


"Geleneksel Bilek Güreşi" müsabakaları sona erdi.
 


       Bilekler yarıştı

       Trabzon Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri Geleneksel Bilek Güreşi müsabakaları sona erdi. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılan müsabakalara 100 sporcu katıldı. Kıran kırana geçen müsabakaları Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali ve çok sayıda sporsever takip etti.

       Geleneksel Bilek Güreşi müsabakalarının açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Turan, spora ve sporcuya verdikleri desteği sürdürdüklerini ifade ederek, "Gençlik ve Spor ile Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz bilek güreşi şampiyonasına ilgi her geçen gün artıyor. Bir spor kenti olan Trabzon'da sporun her branşında zirveye çıkmak istiyoruz. Bu nedenle sportif organizasyonların düzenlenmesine büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

       Açılış konuşmalarının ardından başlayan bilek güreşi yarışları çekişmeli maçlara sahne oldu. Yarışlar sonucu büyükler 70 kg sağ kolda Adem Gümrükçüoğlu birinci, Taner Bektaş ikinci, Tarik Öz üçüncü Hüseyin Varol dördüncü oldu. Büyükler 80 kg sağ kolda Kenan Eroğlu birinci, Şeref kayık ikinci, Metin Kurt üçüncü ve Davut Şahin dördüncü oldu. Büyükler 90 kg sağ kolda Günay Yinelek birinci, Hüseyin Şahin ikinci, Hidayet Nalçacıoğlu üçüncü ve Ömer Faruk Korkmaz dördünü oldu. Büşükler 100 kg sağ kolda Cengiz Selim birinci ve Eyüp Nalçacıoğlu ikinci oldu. Gençler 70 kg sağ kolda Ali Yavuz birinci, Emre Ustaömeroğlu ikinci, Ertuğrul Gümrükçüoğlu üçüncü ve Adem Kaya dördüncü oldu. Engelli sağ kolda Dursun Kaya birinci ve Hüseyin Usta ikinci oldu. Artı 100 kg sağ kolda İlkay Kuk birinci ve Yusuf Öztürk ikinci oldu. Büyükler 70 kg Sol kolda Tuğrul Adam, 80 kg'da Kenan Eroğlu, 90 kg sol kolda Atilla murat, 100 kg sol kol da Cengiz Selim, Gençler 70 kilo da ise Ali Yavuz şampiyon oldu. Dörtlü fikstür 60 kg da gençlerde Adem Kaya ve artı 100 kg da Onur Mutlu şampiyon oldu.

Toplam Okunma Sayısı : 1725

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com