Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.12.2008
Canalioğlu'ndan Serranur'a eğitim için destek


Canalioğlu'ndan Serranur'a eğitim için destek

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, okula annesinin kucağında gidip gelen Serranur'a akülü engelli arabası hediye etti.

       Fatih ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi minik Serranur geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle yürüyemiyor. Tedavisi devam eden Serranur annesinin kucağında okula gidip gelmek zorunda kalıyor. Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nun kendisine hediye ettiği akülü ile okula gidecek olan 10 yaşındaki Serranur en mutlu günlerinden birini yaşadı.

       Belediye Başkanı Canalioğlu beraberinde eşi Nermin Canalioğlu ile Serranur'un Fatih Mahallesindeki evine misafir oldu. Baba İzzet ile anne Sevim Uzun Başkan Canalioğlu ve eşinin kendilerine yaptığı bu ani ziyaretten oldukça mutlu oldular. Geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı yürüyemez duruma gelen Serranur, Canalioğlu'nun kendine yardım elini uzatmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı.

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, herkesin engelli adayı olduğunu belirterek, "Trabzon Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde engelli vatandaşların her türlü sorunlarıyla ilgileniyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Serranur artık okuluna akülü araç ile gidip gelebilecek. İnşallah tedavisi de olumlu sonuçlanırsa bu araca da ihtiyacı kalmayacak" dedi.

       Serranur'un babası İzzet Uzun ile anne Sevim uzun gösterdiği duyarlılıktan dolayı kızlarını mutlu eden Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür etti.

31 Aralık 2008 Çarşamba
Toplam Okunma Sayısı : 2194

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com