Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.03.2011
Trabzon Valisi Kızılcık TRAC ve ODAK'ı Ziyaret Etti...


Vali Kızılcık TRAC ve ODAK’ı Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) ve Özdil Doğa Aktiviteleri Spor Kulübü’nün Boztepe’de bulunan merkezini ziyaret etti.

Vali Kızılcık ziyaretinde İl Afet ve Acil Durum Müdürü Uğur Serencam, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Dağcılar ve Acil Durum Merkezi çalışanları da hazır bulundu.

Vali Kızılcık ziyarette TRAC Başkanı Ayhan Erdal’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında dünya genelinde bulunan amatör telsizciler ile irtibata geçen Vali Kızılcık amatör telsizcilere çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Özdil Doğa Aktiviteleri Spor Kulübü ziyaret eden Vali Kızılcık, her iki sivil toplum kuruluşu yöneticilerini yaptıkları çalışmalar nedeniyle tebrik etti.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Kızılcık, bölgenin su baskını ve heyelan riski ile karşı karşıya olduğunu ve bu anlamda amatör telsizciler ile koordineli bir şekilde çalışmanın önemine işaret ederek, “Amatör telsizcilerimizin buradaki tesislerini ziyaret ettik. Bölgemizde deprem riski fazla olmamakla beraber sel, su baskını ve heyelan gibi doğal afetlere karşılaşma riski yüksektir. Bu anlamda biz Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzün sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu yönde de planlamalar yapmaktayız. Bunun ilk örneğini 2 ay önce Zigana Dağı’nda bir eğitim çalışmasında sergiledik. Bu tür çalışmaları yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TRAC ve ODAK derneklerinin yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik eden Vali Kızılcık açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“ Buradaki haberleşmenin çağımızdan çok ileri seviyede olduğunu göz önüne aldığımızda amatör telsizcilerimizin bizlere sunduğu bu hizmeti de desteklememiz gerekiyor. Az önce de gördüğümüz gibi dünyanın dört bir yanı ile haberleşebiliyoruz. Tanıtım ve iletişim açısından çok önemli çalışmalara imza atıldığını da gördük. Bir bakıma teknolojiyi kendilerinin geliştirdiğini görmemizde beni memnun etti. Bu anlamda da kendilerini tebrik ediyorum. Ortak çalışma kültürü ile Doğu Karadeniz bölgemizde doğal afetler ile daha etkin mücadele etmemizi olan inancımı ifade etmek istiyorum. Sivil toplum örgütü olarak sağladığını destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum”  

Toplam Okunma Sayısı : 1918

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com