Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.03.2011
Başarılı savunma oyuncumuz Egemen Korkmaz'ın açıklamaları


Başarılı savunma oyuncumuz Egemen Korkmaz sakatlık sebebiyle bir süredir uzak kaldığı yeşil sahalara yeniden dönmeyi çok istediğini açıkladı.

 

Yaşadığı sorunun tamamen geçtiğini ve takımla antrenmanlara katıldığını kaydeden Egemen, “Zamanın kısalması adına büyük gayret gösteriyorum. Hedefim bir an önce sahalara dönmek ve zorlu şampiyonluk yarışında tekrar takımıma katkıda bulunmaya başlamak” ifadelerini kullandı. 

Şu anda sadece çalışmalarıyla ilgilendiğini ve farklı konular üzerinde durmadığını dile getiren oyuncumuz, “Önemli bir avantajı kaybettik gibi görülse de ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Eğer iyi bir galibiyet serisi yakalarsak tekrar farkı arttırabiliriz” yorumunda bulundu.

Sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini de hatırlatan Egemen, “Benden hiç kimse yönetimimizle masaya oturmadan başka bir kulüple görüşmemi beklemesin. Bu benim yapıma da ters düşer. Ancak şu anda konuşulması gereken konular bunlar değil. Tek motivasyonumuz takımımızın sezon sonu hedefe ulaşmasına yönelik olmalı. Bu yönde çaba sarfetmeliyiz. Benim şahsen bundan başka düşüncem yok. Hakkımda çıkartılan farklı söylemlere de taraftarlarımız benden bir açıklama gelmedikçe inanmasınlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1342

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com