Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.01.2009
Canalioğlu 8 sporcuyu ödüllendirdi


Canalioğlu 8 sporcuyu ödüllendirdi

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu 2008 yılında Dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarı gösteren Altın Yumruk Spor Kulübü ile Belediye Kick-Boks takımı sporcularını altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

       Altın Yumruk Spor Kulübü sporcularından olan ve 13-20 Ekim tarihlerinde Polonya'nın Varşova kentinde yapılan Büyükle Avrupa Wushu Şampiyonasında 1. olan Murat Kaçan, üçüncü olan Nazmiye Batman, Ali Ay Ve Yavuz Selim Kazancı ile 07-16 Aralık tarihlerinde Endonezya'da yapılan ve 3'cü olan Savaş Bekar'ı makamında kabul ederek ödüllendiren Başkan Canalioğlu, ayrıca 24- 30 Kasım tarihleri arasında Portekiz'de yapılan Büyükler Kick-Boks şampiyonasında dereceye giren Belediyespor'un şampiyon sporcularından Yahya Alemdağ, Tolga Atasoy ile 3'lük elde eden Mehmet Aygün'ü altınla ödüllendirdi.

       Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Belediye olarak Trabzon'daki bütün spor branşlarına destek verdiklerini ifade ederek, " sporcularımız aldıkları başarılarla Trabzon'u yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil ediyorlar. Aynı zamanda kentimizin tanıtımına katkıda bulunuyorlar. Bizde marifet iltifata tabidir düşüncesiyle bu arkadaşlarımızı ödüllendiriyoruz. Belediye olarak başarılı sporcularımıza desteğimiz devam edecektir" dedi.

       Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Gökhan Bali, Kick-Boks antrenörü Mustafa Durmuşoğlu ile Altın Yumruk Spor Kulübü antrenörü İskender Ofluoğlu, spora ve sporculara verdiği destekten dolayı Başkan Canalioğlu'na teşekkür ettiler.

02 Ocak 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 2218

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com