Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.03.2011
Anaokulu ve kreş yöneticilerine proje hakkında sunum yapıldı


Anaokulu ve kreş yöneticilerine proje hakkında sunum yapıldı
 


       "İşsiz Kadınların Çocuk Bakımı Eğitimiyle İstihdam Edilebilirliğinin Artırılması" projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

       Trabzon Belediyesi'nin AB hibe fonlarından yararlanarak hazırladığı "İşsiz Kadınların Çocuk Bakımı Eğitimiyle İstihdam Edilebilirliğinin Artırılması" projesi kapsamında kursiyerlere uygulamalı eğitim yapma imkânının sağlanması için Trabzon'daki anaokulları, kreşler ve anasınıfı yöneticileriyle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

       Yunus Emre Lisesi Konferans Salonunda anaokulu, kreş ve anasınıfı yönetici ve eğiticilerine Proje Koordinatörü Emine Altuntaş ve proje ekibi tarafından "İşsiz Kadınların Çocuk Bakımı Eğitimiyle İstihdam Edilebilirliğinin Artırılması" projesi hakkında sunum yapıldı. Teorik eğitimlerini Fatih Eğitim Fakültesi'nde sürdüren kursiyerlere anaokulları ve kreşlerde staj ve uygulamalı eğitim imkânlarının verilmesinin sağlanması amacıyla anaokulu ve kreş yöneticileriyle bir araya gelen proje koordinatörü Emine Altuntaş "İşsiz Kadınların Çocuk Bakımı Eğitimiyle İstihdam Edilebilirliğinin Artırılması" eğitimlerinin teorik ve uygulama eğitimlerinden oluştuğunu belirterek, "Uygulamalı eğitimler, projemizin iştirakçisi kurumları olan Milli Eğitim Müdürlüğü ve bölgemizde bulunan anaokulları, kreşler ve anasınıflarında yapılacak. Bu amaçla anaokulları, kreş ve anasınıfları yöneticileriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Amacımız kursiyerlerin stajlarını en iyi şekilde yapmalarına ve verimli bir eğitim süreci geçirmelerine katkı sağlamaktır" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1670

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com