Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.03.2011
Vali Kızılcık Söğütlü İlköğretim Okulu'nda İncelemelerde Bulundu


Vali Kızılcık Söğütlü İlköğretim Okulu’nda İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, çökme tehlikesi nedeniyle güçlendirme çalışmaları devam eden Söğütlü İlköğretim Okulu’nda incelemede bulundu.

Vali Kızılcık, Bayındırlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden Söğütlü İlköğretim Okulu’nun güçlendirme çalışmalarının gecikmesinin nedenleri konusunda bilgi aldı.

Okulda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Kızılcık, güçlendirme çalışmalarının biran önce bitirilmesi için harekete geçilmesi talimatını verdi.

Okulda yapılan çalışmaları incelemek ve eksikliğin biran önce bitirilmesi için çalışma başlatmak adına ziyaret gerçekleştirdiklerinin altını çizen Vali Kızılcık, “İlköğretim okulumuzun Deprem Yönetmeliği gereğince güçlendirme çalışmalarına 2009 yılında başlanmış. Fakat müteahhit kendi problemi nedeniyle bugüne kadar güçlendirme çalışmalarını tamamlayamamış. Bizde çalışmaları Milli Eğitim ve Bayındırlık Müdürlüğü çalışanlarımız ile yerinde gördük” şeklinde konuştu.

Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için talimat verdiğini ifade eden Vali Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Biran önce bu işi tamamlaması veya tamamlayamıyorsa müteahhit firmanın iş akdine son verip yeniden ihaleye çıkılması için çalışma yapılıyor. Çocuklarımızın daha iyi ortamda eğitim ve öğretim görmesi adına burada bulunuyoruz. Belirli oranda yapılmış bir iş var. Ama yapılması gereken işlerde var. Bunun en kısa zamanda tamamlanması için gereken talimatı verdim. Çalışmalar bu eğitim ve öğretim dönemine belki yetişmez, ama 2011–2012 Eğitim- Öğretim yılına yetişecektir.”  

Toplam Okunma Sayısı : 1654

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com