Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.03.2011
ASKF’den Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret...


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu,  temmuz ayında Trabzon’da yapılacak olan EYOF 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’nın ardından spor tesisi altyapısının güçlenmiş olacağını söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (ASKF) Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Yönetim kurulu Üyeleri’nin ziyareti sırasında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, amatör spora bugüne kadar destek olunduğunu ifade etti. Trabzon’da gençlerin spora yatkın olduğunu,  çeşitli alanlarda ulusal ve uluslararası çapta birincilik kazanan sporculara kurum olarak teşvik sağlandığını vurguladı.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu,  ASKF Trabzon Şubesi’nin de ildeki gençlerin spor çalışmalarını yönlendiren önemli bir kurum olduğunu, sosyal bir faaliyet olarak bu görevi üstlenmelerinin de tekdir edilmesi gerektiğine işaret etti.

ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem’de,  birçok alanda spor faaliyetlerinin yürütüldüğü farklı dallarda imkânsızlıklar içinde Türkiye ve uluslararası başarılar elde edildiğini aktardı.  Spor faaliyetinde bulunmak isteyen gençlere destek olunması ve imkan verilmesi gerektiğini  belirtti. 

 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1713

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com