Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.03.2011
Öymen, TTSO meclisinde kadın üyelerin olması gerektiğini söyledi.


Bir konferans memleketi Trabzon’a gelen gazeteci –yazar Altan Öymen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.  Öymen, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu tarafından karşılandı. Görüşmeye, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Nalbant, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Sağlam, Selahattin Bektaş,  Eski Meclis üyesi Kenan Bıyık, Sokrates Danışmanlık Firma Sahibi Ferda Kudunoğlu’da katıldı.

Trabzon ve bölge ekonomisi üzerine yoğunlaşan görüşmede, 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle Altan Öymen, TTSO meclisinde kadın üyelerin olup olmadığını sordu.  Bir önceki dönem meclisinde kadın meclis üyesinin bulunduğunu son mecliste bulunmadığın şeklindeki yanıt üzerine de Öymen, “ O halde kadın meclis üyelerimizin artması için hep beraber çalışmalıyız. ”dedi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nun sunduğu yöresel el sanatları ürünlerinin olduğu çantadaki ürünleri inceleyen Altan Öymen,  minyatür Atatürk Heykeli’ni oldukça başarılı buldu. Telkâri sanatı gümüş takunyayı beğendiğini belirterek, “  Eşim Trabzon sanat ürünlerini her zaman evimizin en görünen bölümüne yerleştirir. Bu armağanları da Trabzon köşesine yerleştireceğiz.” diye konuştu.

 
 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2191

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com