Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.01.2009
"Kimse mağdur olmayacak"


Canalioğlu Bahçecikte yerleri

kamulaştırma alanı içinde olan vatandaşlarla görüştü:
"Kimse mağdur olmayacak"

   

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Bahçecikte yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yerleri kamulaştırma alanı içerisinde bulunan vatandaşlarla görüşerek, "Kimse mağdur olmayacak" dedi.

       Bahçecik'te yapılan toplantıda bugüne kadarki çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren başkan Canalioğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yerleri kamulaştırma alanı içerisinde bulunan vatandaşların en büyük isteği yerlerinin ucuza kamulaştırıldığını, yerine ise pahalı konut önerildiğini söylediler. Vatandaşlar ayrıca, Toki'nin diğer kentlerde yer sahiplerine ucuz konut verilmesi çalışmalarını Trabzon'da da yapmasını istediler.

       Bu talepleri dinleyen Başkan Canalioğlu, "TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz kentsel dönüşüm projesi kapsamında bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Sizlerin talepleri bence de makul taleplerdir. Para yerine konut istemeniz de yerinde bir taleptir. Bu taleplerinizi Toki ile görüşüp ortak bir noktada buluşacağız. Gerekirse oluşturacağımız heyetle Ankara'ya gidebiliriz. Biz kimseyi mağdur etmedik burada da etmeyeceğiz." dedi.

       Başkan Canalioğlu Bahçecik'teki kamulaştırma çalışmaları hakkında da bilgi vererek, "Şu ana kadar 357 hisse sahibinden 163'ü ile anlaşılmış, bunların da 126'sının parası olan 10 trilyon lira hak sahiplerine ödenmiştir.Anlaşma sağlanan 37 kişiye ödenmesi gereken 2 trilyon lira da en kısa zamanda ödenecektir" şeklinde konuştu.

07 Ocak 2009 Çarşamba
Toplam Okunma Sayısı : 2383

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com