Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.03.2011
Trabzon Belediyesi vatandaşları meslek sahibi yapmaya devam ediyor


Trabzon Belediyesinden yeni kurs
 


       "Tezhip Sanatı" kursu başladı

       Trabzon Belediyesi vatandaşları meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Belediye ile İŞ-KUR'un ortaklaşa düzenledikleri 2. "Tezhip Sanatı Kursu" Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde başladı. 15 hafta sürecek kursa 25 kursiyer katıldı. Kursiyerlere eğitim görecekleri süre boyunca günlük 15 TL yol ve yemek parası verilecek. Eğitim sonucu başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

       İkincisi düzenlenen Tezhip Sanatı kursuna katılan kursiyerler kendilerine böylesine önemli bir fırsatı sunduklarından dolayı Trabzon Belediyesi ile İş-Kur'a teşekkür ederek, meslek sahibi olacaklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenledikleri kurslarla vatandaşları meslek sahibi yapmaya devam ettiklerini kaydederek, "İŞ-KUR, Milli Eğitim Müdürüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa kurslar düzenliyoruz. Ayrıca AB Hibe fonlarından yararlanarak da kurslar düzenliyoruz. Kalifiye elaman yetiştirmek için bu kursların çok öneli olduğuna inanıyorum. Son olarak İŞ-KUR ile ortaklaşa yaptığımız ve ikincisini düzenlediğimiz Tezhip Sanatı kursuna 25 vatandaşımız katıldı. Kurslara destek veren kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2597

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com