Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.03.2011
Karadeniz'de tarım, hayvancılık ve balıkçılık günleri...


Zirve ile eşzamanlı olarak Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde 27-30 Nisan 2011 tarihleri arasında Karadeniz Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Fuarı gerçekleştiriliyor. Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenecek fuarın, bölge ülkeleri arasında ticaretin geliştirilmesi açısından önemli bir fırsat yaratması bekleniyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’nın desteklediği fuara, Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği Genel Sekreterliği, bir Alım Heyeti programı gerçekleştiriyor.

Fuarda Sergilenecek Ürünler

Sebze ve Meyvecilik, Süt ve Süt Ürünleri, Fındık, Çay, Balıkçılık, Sulama Makine ve Ekipmanları, Fide, Fidan, Tohum, Organik Gübre, Gübre, Bitki Besleme, Mısır, Tütün vb. Tarım Ürünleri, Tarım Makineleri, Ekipmanları, Aksesuarları, Sebze ve Meyve İşleme Makineleri, Ambalaj Makineleri, Organik Tarım Uygulamaları, Tarımsal Analiz Laboratuarları, Tarım Sigortaları, Tarım Kredileri-Bankalar, Süs Bitkileri, Peyzaj Malzemeleri, Hayvancılık Ekipmanları, Hayvan Sağlığı ve Veterinerlik Hizmetleri, Hayvan Besleme ve Yem Üretimi, Balıkçılık Ekipmanları, Balık Besleme ve Yem Üretimi, Açık Deniz Kafes Sistemleri, Havuzlar, Tanklar, Ağlar, Ağ Boyaları, Aşı ve İlaç Sanayi, Laboratuar Cihazları, Proje ve Danışmanlık Hizmetleri, Oksijenlendirme, Havalandırma Sistemleri, Yazılım Programları, Balık Çiftlikleri, Can ve İş Güvenliği Araçları ve Giysileri, Dalış Ekipmanları, Su Ürünleri İşleme Makineleri ve Ekipmanları, Paketleme Ekipmanları ve Malzemeleri, Tartı, Ölçü ve Kontrol Sistemleri, Soğutma Sistemleri, Balık Nakliye Araç ve Ekipmanlar, Buz Makineleri, Kalite Kontrol Ekipmanları, Tekneler, Deniz Motorları, Jeneratör Sistemleri, Akü Sistemleri, Akaryakıt ve Motor Yağları, Radar, Sonar, Balık Bulma Cihazları, Telsiz ve Telekomünikasyon Sistemleri, Halatlar, ?amandıralar, Mantarlar, Su Altı ve Su Üstü Işık Sistemleri, Vinç, Irgat, Dümen vb. Güverte Ekipmanları, Kalite Belgelendirme Sistemleri, Yayınlar

 Ziyaret Saatleri

Fuar, saat 10.00 ile 18.00 arasında ziyarete açık olacaktır

Katılım Ücreti ve Ödeme Şekli

Fuar katılım ücreti 120 TL/m2 olup, en küçük stant 9 m2’dir. Katılım ücretinin % 25’i sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte, kalan bakiye 20 Nisan 2011 tarihinde ödenecektir.

Katılım Ücretine Dahil Hizmetler

Sözleşmede belirtilen alana stant kurulması, stantların her 3 m2’ye bir spot şeklinde aydınlatılması, halı, her standa 1 masa, 2 sandalye, 1 çöp kovası, 3’lü priz verilmesi, alınlık yazısının yazılması, fuar alanının genel temizliğinin yapılması (stantların iç temizliği KATILIMCI’ya aittir), fuar alanının genel güvenliğinin sağlanması (fuarın açık olduğu saatlerde stant güvenliği KATILIMCI’ya aittir), fuar katalogunda firma bilgilerine yer verilmesi, katılımcı kartları ve araç giriş kartları verilmesi, fuarın basın-yayın organları ve açık hava reklam araçlarıyla tanıtılması.

 Fuar Katalogu

Fuar katalogu, 14x21 cm. boyutlarında basılacaktır. Katılımcılar, konuyla ilgili kurum ve kuruluşlara dağıtılacak ve ziyaretçilere satılacak kataloga renkli reklam verebilecektir.

Reklam Fiyatları

Arka Kapak Renkli : 1.500 TL + KDV Kapak İçleri Renkli : 750 TL + KDV İç Sayfalar Renkli : 500 TL + KDV Reklam filmleri, reklam veren tarafından gönderilmelidir. Çerçeveli reklam filmleri sayfa boyutundan birer cm. küçük hazırlanmalıdır.

Seyahat ve Konaklama

Trabzon dışından gelecek katılımcıların seyahat ve konaklama işleri, Taflan Turizm tarafından organize edilecektir. Tel: 0 (312) 446 11 16

Detaylı bilgi için;

Tel : 0 (312) 446 11 16 Faks : 0 (312) 446 11 20 E-posta : fuar@taflanfuar.com
Toplam Okunma Sayısı : 1948

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com