Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.08.2008
Turgay Güngör’ün eşi ve oğlu toprağa...
Turgay Güngör’ün eşi ve oğlu toprağa verildi

   

       Önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Trabzon Belediye Meclis Üyesi Turgay Güngör’ün eşi ve oğlu Artvin’in Hopa ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

       Turgay Güngör’ün kullandığı 61 EZ 690 plakalı özel otomobil önceki gün Samsun’dan Trabzon’a dönerken Giresun’un Tirebolu ilçesi Karaburun mevkiinde bilinmeyen bir nedenle duvara çarparak şarambole yuvarlanmıştı. Kazada Turgay Güngör’ün eşi İlknur Güngör ile 17 yaşındaki oğlu Onur Güngör yaşamlarını yitirmişti.

       Dün Hopa’ya getirilen cenazeler için ikindi vakti Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından İlknur Güngör ile oğlu Onur Güngör’ün cenazeleri aynı yerdeki aile kabristanına defnedildiler. Cenazeye Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon belediye Meclis Üyeleri, Atay Aktuğ, CHP eski milletvekili Şevket Arz, CHPl Başkanı Necip Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   

       Turgay Güngör’ün KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesindeki tedavisi devam ederken, kendisine eşinin ve oğlunun ölümü doktorlar tarafından bildirildi. Turgay Güngör’ün tedavisinin sürdüğü hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Turgay Güngör’ün eşinin ve oğlunun ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Acımız büyük. İlknur hanıma ve Onur’a Allah’tan rahmet diliyorum. Turgay Güngör arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, acısını yüreğimde hissediyorum” dedi.

09 Ağustos 2008 Cumartesi
Toplam Okunma Sayısı : 3734

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com