Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2011
Girişimci Sayısını, Özellikle de Genç Girişimci Sayısını Artırmalıyız


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, daha güçlü ve büyük bir ekonomi için girişimci sayısının artırılmasının şart olduğunu, özellikle de genç girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

TTSO ve İtalya Milano Ticaret Sanayi ve Tarım Odası bünyesindeki FORMAPER Girişimcilik Ajansı ortaklığında yürütülen ve 28 Şubat-18 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzon Genç Girişimcilik Projesi’nde uzman olanlar, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Avcı, FORMAPER İş Geliştirme uzmanları Carlo Penco ve AlbertoGomez ile sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Başkan Hacısalihoğlu, daha büyük ve güçlü bir ekonomi için girişimci sayısının artırılması gerektiğini belirterek bu doğrultuda özellikle genç girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.
 
TTSO bünyesindeki Girişimcilik Merkezinin bu alanda önemli bir fonksiyon yürüteceğini dile getiren Hacısalihoğlu, “Girişimcilik Merkezinde uzmanlarımız tarafından verilecek eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile Trabzon yeni girişimciler ve işletmeler kazanacak. Gençlerin bu alandaki fikirleri işlenecek ve uygulama imkanına kavuşacak. İş dünyası olarak bu eğitimi çok önemsiyoruz. Projeyi yürüten FORMAPER Girişimcilik Ajansı iş geliştirme uzmanları Carlo Penco ve AlbertoGomez’e teşekkür ediyor, projede eğitim alan kadroya da yeni dönemde başarılı bir çalışma geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Daha sonra Başkan Hacısalihoğlu, AlbertoGomez ve Avcı kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Girişimcilik Eğitimi sonucunda sertifika alanlar, TTSO Girişimcilik Merkezinde uzman olarak eğitim ve danışmanlık hizmeti verecekler.  Girişimcilik merkezine başvuran eğitimli kesimin proje fikirlerine sağlanacak çeşitli desteklerle hayata geçirilmesine olarak verecekler.

Kurs sonucunda şu isimler sertifika almaya hak kazandı: 

İlknur ÖZAYDIN (TTSO-Proje Koordinatörü)
Duygu ATA KUDUBAN (TTSO-Proje Müdürü)
Seda ERBİÇER (TTSO-Proje Asistanı)
Feyyaz ÖZYAZICI (TTSO-Proje Uzmanı)
Lalezar GENÇ (TTSO-Proje Uzmanı)
Zeynep ÇİÇEK (TTSO- Proje Koordinatör Yrd.)
Hakan SAVAŞ (TTSO- Dış Ekonomik İlişkiler)
Can YOLDAŞ (Milli Prodüktivite Merkezi-Uzman)
Çiğdem BAŞFIRINCI (KTÜ-Öğretim Üyesi)
S.Gökhan Çağrı ÇELİK (KARGİD-Yönetim Kurulu Üyesi)

Kemal EYÜBOĞLU (KTÜ-Araştırma Görevlisi)

 
 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 3132

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com