Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.05.2011
Nezih Bahçe Restoran Yıldızlı'da hizmete girdi.


Karadeniz mutfağının en güzel damak tadı, açık büfe kahvaltısı ve eşsiz menüsü ile Nezih Bahçe Restoran Yıldızlı’da hizmete girdi…
 
Trabzon’un Yıldızlı Beldesi’nde Nezih Bahçe restoran hizmete girdi. Hakkı Yücel, Sebahattin Korkmaz ve Nedim Cüreoğlu ele ele vererek Trabzon’a parmakla gösterilecek bir tesis hizmete açtılar.
Nezih Bahçe restoran ta Trabzon’da ilk kez şehrin gürültüsünden uzak, gerçek tadında kebap, balık, pide çeşitleri, yöresel yemekleri, köftesi, açık büfe kahvaltısıyla eşsiz menüye sahip kusursuz hizmet anlayışını benimsenmiş.
Herkesin damak tadına hitap eden Nezih Bahçe Yıldızlı Beldesi’nde yıldız gibi bir tesis olarak hizmet vereceğini belirten iş yeri sahipleri, “Yaşam boyunca hep iyiyi güzeli, ticari hayatımızda özümseyen bir anlayışla yola çıktık, halkımızın her zaman en iyiye layık olduğu felsefesi bizleri sağlıklı, kaliteli ve kusursuz hizmet sunma sorumluluğu verdi. Bu doğrultuda Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan Trabzon’umuza halkımıza layık bir tesis kazandırdık” dediler.
Toplam Okunma Sayısı : 3253

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com