Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.08.2011
Zağnos Akçaabat'ı Yaşattı



       Trabzon Belediyesinin bu yıl 3.'sünü düzenlediği Zağnos Vadisindeki Ramazan Etkinlikleri'nde dün akşam Akçaabat Gecesi yapıldı.

       Akçaabat gecesinde, Akçaabat Belediyesinin Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosunda yer alan Serdar Pul, Cemal Zihni Erenel, Hüseyin Serdar Birinci, Muharrem Gaydan, Sefa Demirci ve Osman Yılmaz'dan oluşan saz ve söz sanatçılarından bir grup yapılarak karma bir program hazırlandı. Önce ilahilerden oluşan bir program yapıldı. Daha sonra Türk Halk Müziğinin sevilen parçaları seslendirildi. Grup her iki programda izleyicilerden büyük alkış aldılar.

       Akçaabat gecesinde horon gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Akçaabat Belediyesi'nin Folklor Derneğinin karma halkoyunları ekibi Davulda Sinan Güneysu, zurnada Ömer Gaydan eşliğinde Zağnos vadisindeki izleyicilere doyumsuz bir gösteri sundular.

       Zağnos Vadisindeki gecenin son bölümünde yine Akçaabatlı yöresel sanatçılar Ahmet Akyüz, Necmettin Öksüz, İsmail Cumur ve Kemal Bilazer Akçaabat gecesine ayrı bir renk kattılar.

Toplam Okunma Sayısı : 1892

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com