Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.08.2011
Hollanda'dan Trabzon'a Yardım Eli




       Hollanda'da bulunan 150 Trabzonlu iş adamının kendi aralarında topladıkları paralarla aldıkları 28 adet akülü araba Trabzon Belediyesi'nce ihtiyaç sahiplerine verildi. Trabzon Belediyesi'nin çok amaçlı salonunda yapılan toplantıda organizasyonu yapan Kadir Paslı ile Yusuf Kılıç'a Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu araçları sahiplerine teslim törenin de yaptığı konuşmada Ramazan ayında böyle bir yardım yapılmış olmasının anlamının büyük olduğunu kaydederek, "Avrupa'daki vatandaşlaşırımızın vatanına ve milletine ne kadar bağlı olduğunu yapılan işle anlıyoruz. Bu mübarek Ramazan gününde çok önemli bir insani görev için burada toplanmış bulunuyoruz. Trabzon insanının insan sevgisinin güzel bir örneğini burada yaşamaktayız. Ramazanın bizler için ne kadar barış, huzur ve paylaşmanın zirve yaptığı bir ay olduğunu görmekteyiz. Biz biliyoruz ki asıl engelli kafasının içindeki engellileri aşamayanlar ve engellilere yardımcı olmayanlardır. Yapılan bu yardımla engelli insanımızın yaşamını kolaylaştıracağını bilmekteyiz. Buradan tün insanlığa duyurmak isterim ki ''İşte bizim insanımızın insan sevgisi'' görmedikleri tanımadıkları engeli vatandaşlarımız için, onların eli ayağı olacak bu araçları tahsisin eden gurbetçilere teşekkür ederiz. Ayrıca bu törene katılan sivil toplum örgütü başkanları arkadaşlarım ve daire amirlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

       Daha sonra Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve törene katılanlar yeni araçlarına kavuşan engeliler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1585

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com