Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.10.2011
Trabzonspor, Türkiye'nin Gururu Olmaya Devam Ediyor


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor’un başarılı kalecileri Onur Recep Kıvrak ve Zeki Ayvaz’ı makamında kabul etti.

            Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde aldığı başarılı sonuçların tüm Trabzonluları sevindirdiği gibi tüm Türkiye’yi sevince boğduğunu ifade eden Vali Kızılcık, kaleci Onur’un da biran önce iyileşerek tekrar takımda yer almasını ümit ettiklerini belirtti.

            Türkiye’nin dört büyük kulübünden biri olan Trabzonspor’un geçmişte Avrupa’daki başarıların bu yılda tekrarlanacağına inancının tam olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzonspor Türkiye’nin dört büyüklerinden bir tanesi. Trabzonspor geçmişte Avrupa’da yakaladığı başarılı sonuçlarla Trabzon ve tüm Türkiye’nin gururu haline gelmişti. Bu senede Şampiyonlar Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlar ile ülkemizin gururu haline geldi. Trabzonspor’un başarısının şehrimiz üzerinde de çok önemli etkileri var. Trabzonspor’un başarımızı tüm Trabzonluların mutlu olmasını sağlıyor. Değerli hemşerilerimiz mutlu olunca bizde bir kat daha mutlu oluyoruz. Bütün işler de çok rahat yürüyor” dedi.

            Kaleci Onur’un geçen yıl başarılı bir performans gösterdiğini ve akabinde de talihsiz bir sakatlık geçirdiğinin de altını çizen Vali Kızılcık, sakatlığı geçen Onur ve diğer kaleci Zeki’ye bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

            Kaleci Onur ve Zeki’de Vali Kızılcık’ın kendilerine makamında kabul ettikleri için teşekkür ederken, bu sene Avrupa ve Türkiye’de önemli başarılar elde edeceklerinin sözünü Vali Kızılcık’a verdiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1815

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com