Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.10.2011
Hanımcık Nin3'ye Verilen Söz Tutuldu


           Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, sürekli ziyaret ettiği Trabzon'un Pelitli Beldesi'nde yaşayan Hanımcık Yamanoğlu’na verdiği ev sözünü yerine getirdi.
            Daha önce Vali Kızılcık ve Bayan Kızılcık’ın ziyaretlerinde Hanımcık ninenin evindeki yaşam koşullarının yetersizliği tespit edilmişti. Yapılan tespit sonucunda eski ev yıkılarak yerine inşa edilen ev tamamlanarak, Bayan Kızılcık ve Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan tarafından Hanımcık nineye teslim edildi.

            Daha önce iki odalı kara ateşi olan, eski bir taş binada yaşamını sürdürdüğünü ifade eden Hanımcık nine, “Şuanda tarif edilmeyecek bir mutluluk içerisindeyim. Ömrümün bu son günlerinde böyle bir evde oturmamı sağlayan başta Trabzon Valimiz olmak üzere, eşi Sema Kızılcık’a ve katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Trabzon’a gelen en iyi valilerden birisi ve eşleri de bir o kadar mütevazi. Kendileri beni her fırsatta ziyaret ediyorlar. Halimi, hatırımı soruyorlar, ihtiyaçlarımı karşılıyorlar. Bahçemde yetiştirdiğim ürünleri satın alıyorlar. Onlar benim birer evladım gibi. Bana böyle bir ev yapıp donattıkları için kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah onlara uzun ömür versin” dedi.

            Evin yapımında İnşaat Mühendisleri Odası, Oda Başkanı Mustafa Yaylalı ve eşi Tuğba Yaylalı’ın desteklerini de unutmayan Bayan Kızılcık, “İnşaat Mühendisleri Odamız, Değerli Oda Başkanı Mustafa Yaylalı ve eşi Tuğba Yaylalı duyarlılık göstererek Hanımcık ninemizin bu yaşında yaşanabilir bir evde oturmasına destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz insanlarımızın rahat etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Devletin sıcaklığını vatandaşımız hissetmeli. Vatandaşımız sahipsiz olmadığını görmeli. Utanmasınlar, korkmasınlar, bizler her zaman onların yanındayız” şeklinde konuştu.

            Hanımcık ninenin evinin son halini yerinde görmek ve teslim etmek için Pelitli’de bulunan eve giden Bayan Kızılcık, evi inceledi ve hanımcık nine ile uzun süre sohbet etti. 

Toplam Okunma Sayısı : 1601

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com