Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.01.2009
Belediyeden bir ilk daha...


Belediyeden bir ilk daha...
Trabzon modern semt pazarına kavuştu.

   

       Trabzon Belediyesi bir ilke daha imza attı. Belediyenin önemli projelerinden biri olan modern semt pazarı törenle hizmete açıldı.2 No'lu Beşirli Mahallesinde 1100 m2 alan üzerinde iki katlı olarak yapılan kapalı semt pazarı içerisinde 33 adet sebze ve meyve reyonu, 5 adet balık reyonu 1 adet ev ürünleri satış reyonu, 1 adet el sanatları satış reyonu, 1 adet et şarküteri, 32 adet köy ürünleri satış yerlerinin yanısıra, İtfaiye, su tahsilât, zabıta ve muhtarlık büroları ve 30 araçlık otopark bulunuyor. Semt pazarı için 1.1 trilyon lira harcandı.

   

       Trabzon'da ilk olan semt pazarının açılışına muhtarlar, belediye Meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, yaptıkları projelerle Trabzon'a ilkleri kazandırdıklarını belirterek, "Hedefimiz çağdaş ve yaşanılabilir bir kent ortaya çıkarmaktır. Bu amaç doğrultusunda görev süremiz içerisinde Trabzon için çok önemli projelere imza attık. Seçim bildirgemizde de söz verdiğimiz bu projeleri bir bir hizmete sunuyoruz. Dün yine Trabzon'da bir ilk olan hurdacılar sitesini hizmete açmıştık. Bugünde burada Trabzon'da ilk olan modern semt pazarının açıyoruz. Diğer mahallelerimizde de bu tip modern semt pazarı yapmayı planlıyoruz. Bu yıl içerisinde Yenicuma mahallesinde de böyle bir semt pazarı yapma hedefimiz vardır. Amacımız çağdaş kente yakışan semt pazarları yapmaktır. Burayı yaparken semt pazarcıları odasının görüş ve önerilerinden yararlandık. Bu yatırım asla küçümsenmemelidir. Burası 1,1 trilyona mal oldu ama arsa değerini hesapladığımız zaman 2 trilyonluk bir yatırımdır. Trabzon insanına güveniyoruz. Onlarda bize güveniyor. Bu güven duygusunun sonucu da böyle güzel eserler ortaya çıkmaktadır. Trabzon hizmetin en güzeline layıktır anlayışı ile çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

   

       2 No'lu Beşirli Mahallesi Muhtarı Hayri Berber de mahallesine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Canalioğlu'na teşekkür ederek hizmetlerin anısına bir plaket verdi.

   

16 Ocak 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 2542

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com