Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.01.2009
Hurdacılar Sitesi hizmete açıldı


Belediyeden bir büyük proje daha
Hurdacılar Sitesi hizmete açıldı

   

       Sanayi Mahallesi'nde Terminal arkasında yıllardan beri mahalle sakinlerinin en önemli sorunu olan hurdacılar nihayet kaldırıldı. Trabzon Belediyesi'nin önemli projeleri arasında bulunan Deliklitaş mevkiinde yapılan Hurdacılar Sitesi törenle hizmete açıldı. 26 işyeri bulunan hurdacılar sitesi 872 milyar liraya yapıldı. Sanayi Mahallesi'ndeki hurdacıların yeni siteye taşınmasıyla mahalle sakinlerinin yıllardır en önemli sorunu ortadan kaldırılmış oldu.

   

       Yeni yapılan Hurdacılar Sitesi'nin açılışına Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mıkatsadze'nin yanısıra mahalle muhtarları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, açılışta yaptığı konuşmada beş yıllık görev süreleri içerisinde Trabzon'a çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, "Beş yıl önce Sanayi Mahallesi'ni ziyaretimde mahalle halkı benden hurdacıların kaldırılmasını istemişlerdi. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu içindeyim. Bu hizmetleri halktan aldığımız destekle, halkımızın bize olan güveni ile yapıyoruz. Biz verdiğimiz sözün her zaman arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde borç batağı içerisinde devraldığımız belediyeyi bugün borçlarını yapılandırmış, personele borcu olmayan ve yatırımcı bir belediye haline getirdik. Bu işsizlik ortamda bu sitede 300-400 kişinin ekmek yiyecek olması çok önemlidir. Demek ki bu siteyi yapmakla yeni iş istihdamı da sağlamış olduk. Bu sitenin yapılmasıyla esnaf daha rahat ve sağlıklı ortamda çalışacaktır. Ayrıca, Sanayi Mahallesi'nde hurdacıların kaldırılmış olmasıyla da mahalle sakinleri daha sağlıklı bir ortama kavuşmuş oldu. Biz kentimizin geleceğini planlayarak bu hizmetlerimizi yapıyoruz."dedi

       Sanayi Mahallesi Muhtarı Ali Ünver de, Başkan Canalioğlu'na teşekkür ederek, "Yıllardan beri bu hurdacıların mahallemizden kaldırılması için başvurmadığımız yer kalmamıştı. Ancak, kimse sorunumuzu çözmedi. Sağolsun sayın başkanımız beş yıl önce mahallemize gelerek bize söz verdi ve de verdiği sözü yerine getirdi. Şimdi çok mutluyuz"dedi

       Hurdacılar Sitesi Derneği Başkanı Yusuf Sezer de Başkan Canalioğlu'na teşekkür ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı şilt verdi.

15 Ocak 2009 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 3211

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com