Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.12.2011
Trabzonspor Deplasmanda Sivasspor'la Karşılaşacak (Maç Öncesi Analiz)


Süper Toto Süper Lig'de 13. haftanın perdesi, Sivasspor'un Trabzonspor'u konuk edeceği zorlu müsabaka ile açılıyor.
Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşmada Süleyman Abay düdük çalarken, Abay'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Taner Gizlenci...
LİLLE MAÇI ÖNCESİ ROTASYON
Teknik direktör Şenol Güneş, 20 futbolcuyu Sivas'a getirirken, Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile Sercan, Eren, Piotr Brozek, kaleci Bora, Sezer, Murat Tosun ve Barış Özbek'le birlikte, sakatlıkları bulunan Vittek, Tayfun ve kart cezalısı olan Celustka'yı Sivas'a götürmedi.
Colman'ı Şampiyonlar Ligi'nde hayati önem taşıyan Lille maçı öncesi dinlendirmek amacıyla kadroya almadığı öğrenilen Şenol Güneş'in, bir süredir şans tanımadığı Sapara ve Pawel Brozek'i de Sivas deplasmanına götürmesi dikkat çekti. Tecrübeli teknik adamın Lille maçını düşünerek bazı as oyuncularını dinlendirmesi beklenirken, Güneş, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, “Herkes forma için hazır olmalı. İyi olan herkes formayı giyer” dedi.
SİVASSPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK
Sivasspor cephesinde de önemli maç öncesinde 3 eksik dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlılar golcü oyuncusu Eneramo'nun yanı sıra, bir başka hücum oyuncusu Rasmussen ve orta saha oyuncusu Kıvanç'tan sakatlıkları sebebiyle bu zorlu maçta yararlanamayacak.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şiddetle puana ihtiyaç duyduklarını ve eksiklere rağmen kendi sahalarındaki maçı en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam Trabzonspor'un gücünü bildiklerini, ancak Galatasaray ve Gençlerbirliği maçında kaybettikleri puanları burada kazanacaklarını belirtti.
MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR
Tolga,Serkan,Giray,Mustafa,Ferhat,Aykut,Zokora,Adrian,Alanzinho,Henrique,Burak
SİVASSPOR
Borjan,Uğur,Murat Akça,Navrati,Ziya,Mehmet Nas,Kadir,Cerny,Erman,Grosicki,Pedriel
GALİBİYETLERDE EŞİTLİK VAR
Sivasspor ile Trabzonspor ligde 13. kez karşı karşıya gelecek.
Süper Lig'de 7 sezondur mücadele eden Sivasspor ile ligin köklü ekiplerinden Trabzonspor, yarınki maçla birlikte ligde 13. randevuya çıkacak. İki ekip arasında geride kalan 12 maçın 5'inden (biri hükmen) Sivasspor, 5'inden Trabzonspor galip ayrılırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.
 11 karşılaşmada Trabzonspor toplam 18 gol atarken, Sivasspor bu gollere 14 gol ile karşılık verdi. İki takım arasında oynanan bir maç ise yaşanan olaylar sebebiyle tamamlanamadı ve 3-0 Sivasspor hükmen galip sayıldı.
İki takım daha önce Sivas'ta ise 6 kez karşı karşıya geldi. Sivasspor, bordo-mavili rakibiyle iç sahada oynadığı bu 6 maçın 4'ünden galibiyetle, 2'sinden mağlubiyetle ayrıldı. Sivasspor bu maçlarda 12 gol atarken, Trabzonspor 6 kez gol sevinci yaşadı.
İki ekip arasında ligde yapılan son 4 maçı Trabzonspor kazandı. Sivasspor, rakibini en son 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında Sivas'ta 3-0 yenmeyi başarmıştı.
Geçen sezon oynanan 2 maçı da Trabzonspor 6-1 ve 3-2'lik skorlarla kazandı.
SİVAS'TA YABANCILAR, TRABZON'DA YERLİLER ATIYORSivasspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 12 maçta rakiplerine 16 gol attı. Atılan 16 golün 14 tanesine yabancıları imza atarken yerli oyuncular sadece 2 gol atabildi. Erman Kılıç ve Cihan Yılmaz bu sezon Sivasspor adına gol atan yerliler oldu.Trabzonspor'un ise Süper Lig'de attığı 17 golün sadece 2 tanesini yabancıları attı. Trabzonspor'da Celutska ve Pawel Brozek dışında gol atan yabancı oyuncu bulunmazken yerliler 14 gole (Burak Yılmaz 13 gol, Halil Altıntop 1 gol) imza attı, 1 golü ise Mersin İdman Yurdu takımından Moritz kendi kalesine kaydetti.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1455

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com