Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.12.2011
Colman Sivas Maçında Yok


Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında yarın 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, akşam saatlerinde THY'ye ait özel bir uçakla Sivas'a geldi.Nuri Demirağ Havaalanı'na inen kafile, buradan otobüsle şehir merkezine gelerek kalacakları otele yerleşti. Trabzonspor'un otele girişi sırasında az sayıda Bordo-mavili taraftar, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.Colman Sivas maçında yokŞenol Güneş, Lille maçını düşünerek Arjantinli oyuncusunu dinlendirme kararı aldı.

Trabzonspor Cuma akşamı Sivasspor ile yapacağı maç için saat 14.30'da THY'ye ait özel uçakla Sivas'a gitti. Teknik direktör Şenol Güneş, 20 futbolcuyu Sivas'a getirirken, Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ile Sercan, Eren, Piotr Brozek, kaleci Bora, Sezer, Murat Tosun ve Barış Özbek'le birlikte, sakatlıkları bulunan Vittek, Tayfun ve kart cezalısı olan Celustka'yı Sivas'a götürmedi.

Colman'ı Lille maçı öncesi dinlendirmek amacıyla kadroya almadığı öğrenilen Şenol Güneş'in bir süredir şans tanımadığı Sapara ve Pawel Brozek'i de Sivas deplasmanına götürmesi dikkat çekti.Trabzonspor'un Sivasspor maçı muhtemel 11'i şu şekilde;Tolga - Serkan, Giray, Mustafa, Cech (Ferhat) - Adrian, Aykut, Zokora, Alanzinho - Henrique, Burak

 

 
     
 

Toplam Okunma Sayısı : 1440

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com