Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.12.2011
Trabzon SİAD başkanı Kafkas,Trabzon’ da toplanacak...


Trabzon Siad Yönetim Kurulu Başkanı Zeyyat Kafkas Trabzon’ da toplanacak olan Bankalar Birliği Yönetim Kuruluna seslendi ;
Kobilerin finansmana erişimde yaşadığı sorunların, sürdürülebilir ekonomik faaliyetlere ciddi şekilde engel oluşturduğunu bilmelisiniz,dedi.

Trabzon SİAD Başkanı Kafkas, Kobilerin finansmana erişimde yaşadığı sorunların ciddi şekilde ele alıp çözüm yollarının üretilmesi gerekmektedir, dedi.

Başkan Kafkas, bu yıl Trabzon SİAD’ın gündeminde de ağırlıklı olarak Kobilerin finansmana erişim sorunları ve çözüm yollarının bulunması hususunda, sorunun Bankalar Birliği tarafından ele alınacağını ümit ettiklerini, çünkü iş dünyasının en önemli paydaşlarından birinin bankalar olduğunu, ifade etti.

Kafkas yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

Türkiye’de, ABD ve AB deki gibi finansal bir kriz yaşanmadı ve buna rağmen bankalar kredi musluklarını kıstılar. Yani Türkiye’de finansal kriz olmadı ama, finans sektörü yüzünden reel sektör büyük oranda krize girdi. Çünkü Kobiler daralan dış piyasalara ürününü satmakta zorlandığı için, kredi talebi ile bankalara başvurdu ve olumsuz yanıt aldı.

Ülkemizde hemen, hemen bütün sektörler büyük zararlar ederken, bankacılık sektörünün tarihi kazanç rakamları açıklaması düşündürücüdür.

Bankalar Birliği Yönetim Kuruluna Önerimiz;
Bardağın sadece dolu tarafına bakmamaları ve Geleceği düşünmeleri olacaktır.
Kriz ilelebet sürmeyecektir, bir gün ellerindeki mevduatları artınca kredi vermek zorunda kalacaklar, ancak böyle giderse ileride yatırımcı ve müşteri bulmakta çok zorlanacaklardır.

 
Toplam Okunma Sayısı : 1594

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com