Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.01.2009
Muhtarlara hizmet binası


10 mahallede yaptırılan hizmet binaları
için 170 milyon lira harcandı.

Muhtarlara hizmet binası

   

       Trabzon Belediyesi mahalle muhtarlarının daha rahat ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla 10 mahalleye muhtarlık hizmet binası yaptı. Temsili olarak Yenimahalle de yapılan muhtarlık hizmet binasının açılışında, mahallesinde hizmet binası yapılan muhtarlara anahtarları Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu tarafından verildi.

       İlk etapta Yenimahalle, Karşıyaka, Toklu, Boztepe, Yeşiltepe, Zafer Hızırbey, Kurtuluş, Gülbaharhatun ve 2. Nolu Beşirli Mahallelerinde yaptırılan hizmet binaları ile muhtarların daha sağlıklı mekânlarda hizmet vermeleri amaçlanıyor. 18 ile 30 m2 arasında değişen Muhtarlık hizmet binaları için toplam 170 milyon(170 milyar) lira harcama yapıldı.

   

       Bu kapsamda Yenimahalle'de yapılan Muhtarlık hizmet binası törenle hizmete açıldı. Mahalle muhtarları, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, "Göreve geldiğimiz gün muhtarlarımızı fahri başkan yardımcısı olarak göreceğimizi söylemiştik. Bugün geldiğimiz noktada muhtarlarımızla çok iyi işbirliği yaparak mahallelerimize çok önemli hizmetler yaptık. Öncelikli olarak muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirme adına yardımcı olduk. 42 Mahalle muhtarlarımıza bilgisayar ve yazıcı hediye ettik. Ayrıca, 10 mahallemize de muhtarlık hizmet binaları yaptık. Kurtuluş Mahallesi'ndeki muhtarlık hizmet binası inşaatı devam ediyor. Böylece muhtarlarımızın daha sağlıklı mekânlarda vatandaşa süratli hizmet vermesini sağladık. Beş yıllık görev süremiz içerisinde her muhtara ve her mahallemize eşit hizmet anlayışı ile çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceğiz." dedi.

       Mahallesinde yaptığı muhtarlık hizmet binası için Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür eden Yenimahalle Muhtarı Orhan Batur, bundan sonra daha iyi ortamlarda vatandaşlara hizmet etme imkânına kavuştuklarını söyledi.

23 Ocak 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 2102

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com