Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.12.2011
Vakıfbank Genel Müdürü Kalkan Valiliğimizde


 Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

         Trabzon’un tarihi ve kültürel açıdan Türkiye’nin önemli mozaiklerinden olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Mercan, Genel Müdür Kalkan’ı Trabzon’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

         Vali Yardımcısı Mercan, Trabzon’un nüfuzunun nüfusundan fazla olan bir şehir olduğunu ifade ederek, “Trabzon’umuz 4 bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip. ilimizin eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri bulunuyor. Trabzon’umuzun milletvekili sayısı son dönemde her ne kadar altıya düşmüş olsa da meclisimizde Trabzonlu milletvekili sayısı yadsınamayacak kadar fazladır. Ayrıca 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarını Trabzon’umuzda başarıyla gerçekleştirerek, Trabzon’umuzun Avrupa ve dünyaya tanıtılmasına katkıda bulunduk. Tabi çok önemli tesislerinde ilimize kazandırılması sağlandı. Türkiye ve Trabzon’un gözbebeği Trabzonspor’umuzun da stadının yapılması için hazırlanan Akyazı Projesi’nin tamamlanması ile Trabzon’umuz daha güzel bir vizyon kazanacak” dedi.

          Genel Müdür Kalkan ise, Trabzon’un tarihi derinliğinin kendisini çok etkilediğini belirterek, “Trabzon’un gerçekten potansiyeli çok iyi. Karadeniz’in şirin şehri Trabzon’un tarihi ve doğal güzellikleri ile önemli bir derinliği var. Ben Trabzonsuz bir kültür hayatının var olacağını düşünemiyorum. Verilerimize göre Trabzon’da kullanılan krediler Türkiye ortalamasının altındadır. Trabzon’umuzun bir ticaret şehir olduğunu gördüğümüzde bu oranların Türkiye ortalamasında olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

          Vali Yardımcısı Mercan, Genel Müdür Kalkan’a telkariden yağılmış fincan takımı hediye etti. Genel Müdür Kalkan ise, Vali Yardımcısı Mercan’a bir tablo hediye etti.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1808

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com