Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.12.2011
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış İlimizde


Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor’ ve Rize Valiliği’nin hazırladığı ‘Avrupa Birliği Yolunda Rize’ Projelerinin Rize Üniversitesi'ndeki tanıtım programına katılmak üzere ilimize geldi.

          Bakan Bağış ve beraberindekileri havaalanında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık karşıladı.

          Vali Kızılcık, Bakan Bağış’ın onuruna Forum Nihat Usta’da bir yemek verdi.

          Vali Kızılcık’ın kendisi onuruna verdiği yemekten memnuniyetini dile getiren Bakan Bağış, Karadeniz’in şirin kentleri Trabzon ve Rize’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

          Bakan Bağış’ın  Avrupa Birliği’ne üyelik sürecinde ülkemizi çok iyi temsil ettiğini belirten Vali Kızılcık da, “Ülkemizin Avrupa Birliği üyelik sürecini en iyi şekilde temsil eden Sayın Bakanımız Egemen Bağış’ı ilimizde ağırlamaktan son derece mutlu oldum. Sayın Bakanımız ve beraberindekilere Karadeniz mutfağının ve Karadeniz’imizin leziz ve taze balıklarından tattırmak istedik” dedi.  

          Yemekte Bakan Bağış’ın KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olan kuzeni Doç Dr. Bora Bağış’ın doğum günü olması nedeniyle sürpriz yapılarak pasta hazırlandı. Kendisine sunulan balıkları çok beğendiğini ifade eden Bakan Bağış Vali Kızılcık’a teşekkür etti. Yemeğin ardından Bakan Bağış ve beraberindekiler Rize’deki programlara katılmak için ilimizden ayrıldı.

Toplam Okunma Sayısı : 1903

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com