Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.12.2011
Güle Güle 2011, Hoş Geldin %12


 
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club internet sitesi www.trabzonspor.com.tr ‘de yılbaşına yönelik indirim kampanyası başladı.

Kampanya kapsamında 15-31 Aralık tarihleri arasında TS Club web sitesinden yapılacak alışverişlerde tüm ürünler tutar sınırlaması olmaksızın %12 indirimle taraftarımıza sunuldu. Üstelik taraftarlarımız VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartıyla yapılacak ödemelerde vade farksız 12 taksit imkanından da faydalanabilecek.

Siz de 31 Aralık’a kadar TS Club web sitesi www.trabzonspor.com.tr ‘den alışverişinizi yapabilir, yeni yıl hediyelerinizi indirimli alabilirsiniz. Unutmayın, TS Club web sitesinden yapılan alışverişler dünyanın her yerine ücretsiz kargo seçeneğiyle gönderiliyor.

Kampanya detayları:

·         Kampanya 15-31 Aralık tarihleri arasında TS Club web sitesi www.trabzonspor.cm.tr ‘den yapılacak alışverişler için geçerlidir.

·         TS Club web sitesinde tüm ürünlere belirtilen indirim oranı otomatik olarak uygulanmıştır. Ürünün normal ve indirimli satış fiyatını ürün detay sayfasında görebilirsiniz.

·         İnternet sitesinde 15-31 Aralık tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde sadece %12 yılbaşı indirimi uygulanacak. Bu tarihlerde %10 Trabzonspor Kart indirimi geçerli olmayacak.

·         Belirtilen tarihler arasında yapılan alışverişlerde VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde vade farksız 12 taksit seçeneği uygulanacak. Bu tarihlerde VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde world puan hediye edilmeyecek.

·         Diğer kredi kartlarına uygulanan taksit seçenekleri için TS Club web sitesi www.trabzonspor.com.tr ‘yi ziyaret ediniz.


 

Toplam Okunma Sayısı : 2045

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com