Rehber :
   
Optik&Saat
Suat Optik
Fatih Optik
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.12.2011
Derneğimizi Ziyaret Ettiler


Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde 5 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı müzesine getiren Trabzonspor, kazandıkları kupa ile birlikte derneğimizi ziyaret etti.

Ziyarete, Teknik direktör Şenol Güneş,Futbolcu İzleme komitesi başkanı  Özkan Sümer, Teknik Danışman  Ahmet Suat Özyazıcı ile futbolcular katıldı.

Yönetim kurulumuz ve üyelerimizin hazır bulunduğu ziyaret sıcak bir havada geçti. Dernek Başkan Yardımıcımız İlyas Akçay yaptığı konuşmada, ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade ederek ‘’Sizlerin başarılı bizleri daha çok mutlu ediyor. Belki de sizlerden daha çok seviniyoruz. Her zaman desteğimiz siziledir.’’dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş,  yaptığı konuşmada, derneğin kuruluşunda yer aldığını, ancak uzun süredir işleri nedeniyle derneğe gelemediğini belirterek, ''Bu dernek çatısında yer alan sporcular, büyük işler yaptılar. Onlar da takımın başarısından mutluluk duyuyorlar. Kupa, buraya gelmek için bir bahane. Sevinç ve hüznü birlikte yaşamalıyız. Böylece çok daha iyi bir Trabzonspor olur'' dedi.

 Takım kaptanı Song ise eski sporcuların kulüp tarihinde önemli başarılara imza attığını bildiklerini ifade ederek, ''Sezon başından bu yana bize destek verdiler. Biz de sezon başında yaşadığımız sıkıntı ve zorlukları bu kupayla bir nebze de olsa unutturduğumuzu düşünüyoruz. Umarım lig tarihinde büyük başarılar getirmeye devam ederiz ve mutlu günleri birlikte yaşarız'' diye konuştu.

Ziyaret sırasında daha sonra teknik direktör Şenol Güneş futbolcuların kupa anısına imazladıkları futbol topunu başkan yardımcımız İlyas Akçay’a verdi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 6821

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com