Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.12.2011
Rekortmenler ödülünü aldı


 

   

       Trabzon'un vergi rekortmenleri ödüllerini aldı.

       Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Trabzon'da 2010 yılında en yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi ödeyen, TTSO üyeliğinde 50. yılını dolduran, yaptıkları ihracatla ülke ekonomisine katkı sağlayan, yeni teknoloji üreten ve Türkiye'de ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan TTSO üyelerine ödülleri düzenlenen törenle verildi.

       TTSO'da gerçekleştirilen törene Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, TTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, ödül alan üyeler ile çok sayıda kişi katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu törende yaptığı konuşmada Trabzon'un kentsel dönüşümlerle, altyapı yatırımları ve ulaşım projeleri ile büyükşehir olmaya doğru ilerlediğini söyledi.

       Trabzon'un demiryolu talebini dile getiren Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Demiryolu bizim 100 yıllık bir hayalimiz. Başkanımız Hisarcıklıoğlu'nun geçmişte bir beyanatını gördüm bu konuyla ilgili. Trabzon'un demiryolu ile buluşmasının önemini anlatıp destekleyeceğini söylüyordu. Kendisine teşekkür ederken bu hassasiyeti göstermesi için kendisinden kent adına destek bekliyorum" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, ülkeyi geliştiren tüm ticaret ve sanayi erbaplarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1327

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com