Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.12.2011
Vali Kızılcık Ankara'da


 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bir takım görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara’ya gidecek.

          Vali Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Ankara’da Trabzon’un 2012 yatırımları hakkında bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.

          İlimizde devam etmekte olan yatırımlar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı ile görüşecek heyet, ayrıca ilimizde 2012 yılında yapılması gereken yatırımlar hakkında da gerekli desteğin sağlanmasını talep edecek.

          Hükümetlerin Trabzon’a her dönemde gerekli ödeneği sağladığını ifade eden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuz ülkemizin en önemli kentlerinden birisidir. Değişen ve gelişen dünya şartlarında ülkemizde olduğu gibi ilimizde de yatırımların devam etmesi ve 21. yüzyıla ayak uydurmamız gerekmektedir. Bu bağlamda Eski Bakanımız ve Milletvekilimiz Sayın Faruk Nafiz Özak ve Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Trabzon’da devam etmekte olan özel ve genel bütçeli yatırımların bitmesi için gerekli ödenek desteğinin sağlanması adına görüşmeler yapacağız. Bu konuda da gerekli desteğin sağlanacağına inanıyorum. Amacımız Trabzon’umuza en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1417

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com