Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.12.2011
Tabakhane'de yıkımlar hız kazandı.


    

       Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri "Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde" yıkımlar hız kazandı. Belediye yıkım ekipleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan ve kamulaştırılan binaların yıkımlarını sürdürüyor. Tabakhane Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında şimdiye kadar 50 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

       685 binanın yıkılacağı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında şimdiye 360 binanın kamulaştırması tamamlanırken anlaşma sağlanan iki bin 44 hak sahibine yaklaşık 40 milyon TL para ödendi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Tabakhane'de yıkımlara hız verdiklerini belirterek, "Zağnos Vadisi'yle birlikte kentin adeta hava koridorlarından bir diğeri olan Tabakhane Vadisi'nde kamulaştırdığımız binaların yıkımı devam ediyor. Sahile kadar inecek Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm projesiyle birlikte Trabzon yeni bir yaşam alanı kazanacak. Ayasofya Müzesi çevresi, Zağnos, Çömlekçi ve Tabakhane kentsel dönüşüm projeleri tamamlandığında kentimizin çehresi değişecek. Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1098

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com