Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.12.2011
Olgunlaşma Enstitüsü'nden Kermes


 Trabzon Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü tarafından Okul Aile Birliği yararına hazırlanan kermesin açılışını AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık yaptı.

          Toplam 7 alanda (El sanatları, giyim üretimi, yiyecek içecek, kuyumculuk, tekstil, grafik tasarım, güzellik ve saç bakım) açılan kermesi inceleyen Milletvekili Seymenoğlu ve Bayan Kızılcık, üretilen ürünler hakkında Okul Müdürü Nurgül Karagöz’den bilgi aldılar.

          Kamu yararına yapılan bu tür faaliyetlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık, yapılan ürünlerinde Karadeniz kadınının el becerisinin bir örneği olduğunu kaydederek, “Ürünleri gördüğümüzde Karadeniz Kadınının ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Okul Aile Birliği yararına yapılan bu tür çalışmalara destek olmak gerekli. Enstitümüz bunlarla kalmayıp birçok projeye de imza atmış bulunuyor. Bu tür çalışmalar yapan okulumuza ve müdürlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

          Okul Müdürü Nurgül Karagöz ise, bir gün süreyle açık kalacak kermese herkesi beklediklerini belirterek, “Öğrenci ve öğretmenlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini okulumuzun yeni binasında sizlerle sunduk. Vatandaşlarımız yılbaşı üzeri dostlarına, ailesine küçük hediyeleri alabilsinler istedik” dedi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1403

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com