Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.12.2011
Bayan Kızılcık ve Vali Yardımcısı Halal Vanlı Ailenin Yanında


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, ilimizde misafir edilen Vanlı depremzede Çakır ailesinin kaza geçiren küçük çocukları Diyar Çakır'ı (5) Tıp Fakültesi’nde ziyaret etti.

        Bayan Kızılcık ve Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal trafik kazası geçiren Diyar’ın yakınları ile sohbet ederek acılarını paylaştı.

        Diyar Çakar’ın annesi Muazzez ve babası Zeynel ile de görüşen Bayan Kızılcık ailenin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti.

        Depremde kurtularak ilimize gelen ailenin küçük çocuklarının kaza geçirmesinin kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Bayan Kızılcık, “ Bu ailemiz Van’da herkesi acıya boğan depremden kurtularak ilimize geldi. Bizde onları ilimizde misafir etmekteyiz. Henüz 5 yaşında olan Diyar bir trafik kazası geçirmiş. Olayı duyunca çok üzüldüm, sizlerin yanında olmak istedim. Doktorlar hayati bir tehlikenin olmadığını ifade ettiler. Bende duyunca çok mutlu oldum. Doktorlarımız ve çalışanlar küçük Diyar’ımız en kısa sürede ayağa kalmasını sağlayacaktır. Sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın, ihtiyaçlarınızı çekinmeden bize iletin” dedi.

        Muazzez ve Zeynel Çakır çifti de Bayan Kızılcık ve Vali Yardımcısı Halal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Trabzon’da bulunmaktan mutluyuz. Devletimizin yanımızda olması çok güzel. Şuanda da bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmadıkları için Sayın Valimizin eşi Sema Kızılcık ve Vali Yardımcımız Mahmut Halal’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştular. 

Toplam Okunma Sayısı : 1382

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com