Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.12.2011
Varlıbaş Yeni Yıla Özgür Girdi!...


     
 
 
     

Trabzon’un sevilen isimlerinden tiyatrocu-şovmen Özgür Yolcu , Atapark Varlıbaş AVM de yeni programına start verdi.

 “Özgür Show” adıyla yayınlanan  programın yılbaşı için özel çekiminde ünlü konuklar ve sürpriz isimler yer aldı.

Programa başta, WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonu boksör Selçuk Aydın olmak üzere Murat İbrahimbaş şarkıları, Aykut Küçük de danslarıyla renk kattı.  KTÜ Portal işbirliğiyle beraber bir çok üniversite öğrencisi de programa katılarak destek verdi. Varlıbaş Dans Akademisi’nin yetenekli dansçıları Salsa, Vals ve Tango dan kesitler sunarken, Kolbastı gösterisi ise nefes kesti.

Dans Akademisi’nin yetenekli öğrencilerinden Burak’ın Mıchael Jackson tiplemesi tek kelimeyle muhteşemdi. Ayrıca Kevser Demirkıran’ın eğitmenliğinde düzenlenen defilede ise mankenler büyük alkış aldı.

Katılımın ücretsiz olduğu programda katılımcılara ve izleyicilere sponsor markaların çeşitli hediyeleri  verildi. Yıllardır sahnelerde ve ekranlarda Trabzonlular’ın karşısında olan ve çok beğenilen Özgür Yolcu, tiyatro, stand-up derken şimdi de show programıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Bu işte de oldukça başarılı görünen Yolcu, “ Bundan böyle programlarımızda  yine değerli konuklarımız olacak ve yine çeşitli hediyeler vereceğiz. Sizler bizleri destekledikçe karşınızda olmaya devam edeceğiz. Umarım bu sevginiz hiçbir zaman  bitmez” diye konuştu.

Konuklarıyla sohbet eden ve yaptığı esprilerle herkesi neşelendiren Özgür Yolcu, sahnede tiyatrocu olmanın avantajlarını çok iyi kullandı. İzleyicilerinde büyük beğenisini kazanan “Özgür Show”, adından sıkça söz ettireceğe benziyor..

 

Haber-Fotoğraf: Ömer Altuntaş

 
 
 
 
     
 
31.12.2011
 
     
     
 
31.12.2011
Toplam Okunma Sayısı : 1379

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com