Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.12.2011
Bayan Kızılcık'tan Şehit Ailelerine Yemek


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık tarafından Fevzi Hoca’da düzenlenen yemekte, ilimizde bulunan şehit eş ve çocuklarıyla bir araya geldindi.

         Düzenlenen yemeğe Bayan Kızılcık’ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Vali Yardımcıları eşleri, Akçaabat Kaymakamı Abdulrauf Ulusoy’un eşi ve şehit eş ve çocukları katıldı.

         Davette Trabzon Milletvekili Seymenoğlu ve Bayan Kızılcık şehit eş ve çocukları ile teker teker ilgilenerek, şehit çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

        Trabzon’un çok duyarlı bir Vali ve eşine sahip olduğunu dile getiren Milletvekili Seymenoğlu, “Trabzon’umuza birçok vali geldi. Ama bu dönemde Valimiz olan Sayın Recep Kızılcık ve eşleri Sema Kızılcık çok farklı. Kendileri sosyal konulara çok duyarlılar. Bu etkinliği gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Terör başımızın belası. Bizler sizin acınızın farkındayız, acılarınızı hep birlikte paylaşıyoruz. Devlet olarak terörle mücadele de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah terörün kökünü kazıyacağız” dedi.

         Şehitler ve yakınlarının başımızın tacı olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık ise, “Bizler, şehitliğin ne demek olduğunu ve bunun kutsallığını bilen bir milletin temsilcileriyiz. Allah katında Şehitlik, Peygamberlikten sonra gelen en yüksek bir makamdır ve onun yeri cennettir. Şehitlerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için verdiği bu kutsal mücadele, tarih sayfalarında kahramanlık ve vatanseverlik destanı olarak yer almıştır. Ülkemiz vatandaşları huzurlu yaşıyorsa, bu ülke için canını seve seve feda eden şehitlerimiz sayesindedir” şeklinde konuştu.

         Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) Başkanı Songül Erdem de, kendilerin her fırsatta yanında olan Bayan Kızılcık’a desteklerinden dolayı çiçek verdi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1352

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com