Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.01.2012
Erdoğdu Toplum Merkezi'nden Huzurevi Sakinlerine Yeni Yıl Programı


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Erdoğdu Toplum Merkezi tarafından Huzurevinde gerçekleştirilen organizasyona katıldı.

            Erdoğdu Toplum Merkezi’nde bulunan kadınlar tarafından hazırlanan organizasyona Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcıları eşleri, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın eşi katıldı.

            Huzurevi sakinlerinin organizasyon nedeniyle sıcak bir ortamda bir araya gelmekten dolayı duydukları mutlulukları gözlerden okunurken, Bayan Kızılcık huzurevi sakinlerine karanfil dağıttı.

            Huzurevi sakinleri için Erdoğdu Toplum Merkezi tarafından hazırlanan organizasyon nedeniyle katkıları olanlara teşekkür eden Bayan Kızılcık, “Erdoğdu Toplum Merkezinde bulunan bayanlarımız benim düzenlediğim organizasyonları bu sefer kendileri hazırlamak istediklerini belirttiler. Sosyal Hizmetler çalışanımız Esengül Kibar ve Erdoğdu Toplum Merkezi’nden bayanlarımıza duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Bayanlarımız tarafından hazırlanan yiyecekler ve içecekler ile birlikte huzurevi sakinlerimizle burada sıcak bir ortamda bulunuyoruz. Kendileriyle sohbetler ediyoruz” dedi.

            Huzurevinde bulunduğu süre içerisinde kendisini çok sıcak bir ortamda hissettiğini belirten Bayan Kızılcık, “Huzurevinde bulunan yaşlılarımız ile artık bir aile gibiyiz. Huzurevi sakinlerimizin yanına gelerek onlarla sohbet etmek, onların üzüntü ve sevinçlerini paylaşmak bana huzur veriyor. Onlarda benim yanlarında olduğum için mutluluklarını dile getiriyorlar. Başta Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Selim Çelenk ve kurum çalışanlarının huzurevi sakinlerine sıcak bir ortam sağladıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

            Sosyal Hizmetler personeli Esengül Kibar ise, Erdoğdu Toplum Merkezi’nde bulunan kadınların huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutlamak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Trabzon Valimizin eşleri Sema Kızılcık’ın huzurevinde düzenledikleri organizasyonları Toplum Merkezinde bulunan arkadaşlarımız bilmekteydi. Yeni yıl nedeniyle kendileri de bu tür bir organizasyon düzenlemek istediklerini bize ilettiler. Bizde bu konuda kendilerine destek olduk” ifadelerine yer verdi.

            Toplum Merkezi’nde bulunan kadınlar tarafından ikram edilen yiyecekler eşliğinde huzurevi sakinleriyle koyu bir sohbet gerçekleştirildi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1377

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com