Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.02.2009
Trabzon'un en gözde Optikçisi artık OPTİK VİZYON


Tecrübesini 1972 den alan : Büyüklerimizin çok yakından tanıdığı Merhum Ali Bekar ve İbrahim Bekar’ın kurduğu ve şu andaki bir çok optikçiyi yetiştiren , OPTİK VİZYON , günümüz konseptine uygun şekilde yeniden dizayn edildi. Yaklaşık 110 metrekare, en gözde gözlük markalarına sahip, en son teknolojiyi kullanan ve uzman kişilerden oluşan personeli ile hizmet vermeye devam ediyor.
Yöneticisi Dr. Murat Bekar; “ Hekim olmamın yanında yaklaşık 30 yıldır bu sektörde çalışmaktayım. 30 yıl bu işle uğraşırken asla Güvenilirlikten ödün vermedim. Ucuz hiçbir işe kalkışmadım.Bu itibarımı buna borçluyum.Önceliğim en iyi hizmetİ vermek olmuştur.   Kunduracılar caddesinin en eski esnaflarındanım….Bu tecrübemi ve akademik yönümü işimde kullandım,bu sayede Trabzon’da çok farklı bir optik mağazası açtım.Bir gözlük mağazasında olması gereken 3 şeyi ön plana çıkardım.
1-BİLGİ gözle ilgili tıbbi ve cam ile ilgili tüm teknik bilgim en üst seviyede 
2-KALİTELİ VE SAĞLIKLI MALZEME: En kıymetli organımız olan gözümüz için kullandığımız markalar dünya standartlarında olup aynı zamanda bol çeşitle de estetik kaygılara da son veriyoruz 
3: GENİŞ MEKAN . Bu benim müşterime saygımı ve verdiğim önemi gösterir.Trabzon büyük bir şehir. Komşu illerle iç içe. Böyle bir optikçi tabiî ki Trabzon şehrinde olabilirdi. Buda bize yakışırdı diye düşünüyorum. Bu sektör bilgisiz ve cahil insanların elinde bir felakete dönüşüyor. Halkımız bu konuda daha dikkatli ve seçici olmalıdır. Çünkü göz en toleranssız organlarımızın başında gelir. Günümüzdeki mali krize rağmen bu büyümeyi, işime ve müşterime saygı olarak gördüğünü.” İfade etti.
Toplam Okunma Sayısı : 3049

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com