Rehber :
   
Sinemalar
Sinema Lara
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.01.2012
Taraftarlar Olimpiyat Stadyumu İçin Örgütleniyor


     
 
 
     

Trabzonspor taraftarı, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak İstanbul BŞB maçında TFF'yi protesto için bu sloganla düğmeye bastı. 

Trabzonsporlu taraftar grupları, cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak İstanbul BŞB-Trabzonspor karşılaşması sırasında Türkiye Futbol Federasyonu protesto etmek için düğmeye bastı...

Bordo-mavili renklere gönül veren taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinde "Olimpiyatta 61 bin haklı" sloganı altında örgütleniyor. Trabzonsporlu taraftarların amacı, söz konusu mücadele sırasında 61 bin taraftar ile Olimpiyat Stadı'nı doldurmak ve şike soruşturması boyunca Futbol Federasyonu'nun ortaya koyduğu tavrı protesto etmek.   

Taraftar forumlarında, Süper Lig'de 10 Aralık 2010 tarihinde oynanan İstanbul BŞB-Trabzonspor karşılaşmasını 61 bin bordo-mavili taraftarın izlediği ve Olimpiyat Stadı'na ait seyirci rekorunun kırıldığı anımsatılırken, "Bu kez hedef hem bu rekoru kırmak hem de Futbol Federasyonu'nu protesto etmek" ifadelerine yer verildi. Trabzonsporlu taraftarlar girişime büyük destek veriyor. 

Forması Celustka'ya Manisaspor maçında gördüğü sarı kartla İstanbul BŞB'ye karşı cezalı duruma düşen Serkan Balcı'yı idmanda hocası teselli etti. Şenol Güneş, Serkan'ın yerine sağ bekte Celustka'ya şans verecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1270

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com