Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.01.2012
Vali Kızılcık'tan Defterdar Karadeniz'e Veda Yemeği


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, uzun süredir ilimizde defterdar olarak görev yapan ve emekliye ayrılacak olan Abdullah Kenan Karadeniz’e düzenlenen veda yemeğine katıldı.

            Fevzi Hoca’da düzenlenen yemeğe Vali Kızılcık’ın yanı sıra 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Abdullah Baysar, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, 2.Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkaya, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Turan Aslan, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu katıldı.

            Görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü Defterdar Karadeniz’e teşekkür eden Vali Kızılcık, “Defterdarımız ile uzun süre çalışma fırsatı bulduk. Kendisine Trabzon’umuza yaptığı değerli hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum” dedi.

            Vali Kızılcık’a teşekkür eden Defterdar Karadeniz’de Trabzon’da görevde bulunduğu süre içerisinde çok güzel anılarla dolu olduğunu ifade etti.

            Vali Kızılcık, Defterdar Karadeniz’e çalışmalarından ötürü başarı belgesi ve telkariden yapılmış fincan takımı verdi. 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1801

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com