Rehber :
   
Lokanta
Üstad Yemek ve Kebap Salonu
Şahane Yemek ve Kebap Salonu
Çınar Lokantası
Güloğlu Baklava & Kebap
Özdemir Kasabı
Akçaabatlılar Köfte & Balık
Kıbrıs Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.02.2009
Başkan Canalioğlu, halkın sorunlarını dinliyor


Başkan Canalioğlu, halkın sorunlarını dinliyor

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canaliğlu, Trabzon'un varolan misyonunu vizyona taşıdıklarını belirterek, "Beş yılda yaptığımız hizmetlerle Trabzon büyük değişime uğramıştır" dedi

        Toklu Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Canalioğlu, her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirterek, "Görev süremiz içerisinde bireysel taleplerden çok toplumsal taleplere önem verdik. Bu kenti yönetirken herkesin görüş ve önerilerine açık olduk. Her fikre saygılı olduk. Sivil toplum örgütleri, siyasi partilerimiz, resmi kurum ve kuruluşlarımızla çok iyi ilişkiler içerisinde bulunduk. Mahalle muhtarlarımız bizim fahri başkan yardımcımız gibi çalıştılar. Mahallelerindeki her türlü sorunu anında bize ileterek çözüme kavuşturduk. Bu kenti birlikte yönettik, yine birlikte yöneteceğiz. Hizmetlerimizde hiçbir ayrım yapmadık. Vatandaşın amiri değil memuru olduk. Bu anlayışla çalışmalarımız devam edecektir. Trabzon'a hizmet borcumuz ve sevdamız bitmez"dedi.

       Toklu Mahallesi gençleri mahalleyi ziyaret eden Başkan Canalioğlu'na çiçek vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

       Not: 07.02.2009 Cumartesi günü Saat 14.00'de sahilde Aksular Otel karşısında Belediye tarafından yaptırılan Olimpiyat anıtı ve parkı'nın hizmete açılış töreni yapılacaktır.

       Basın mensupları için Saat 13.30'da Belediye önünden araç kaldırılacaktır.

05 Şubat 2009 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 1773

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com