Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.01.2012
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Trabzon'da


 Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ilimizde bir dizi programa katılmak için Trabzon’a geldi. Bakan Yılmaz’ı Havalimanında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve beraberindeki heyet karşıladı. Trabzon Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Yılmaz burada şeref defterini imzaladı.

            Trabzon’a birçok kez geldiğini ifade eden Bakan Yılmaz, Trabzon’un her şeyin en iyisine layık olduğunu kaydederek, yaptığı konuşmada, “Trabzon çok defa geldiğim bir il. Gelirken de bir başka ile gidiyormuş gibi düşünmüyorum. Trabzon Belediyemiz 61 proje vadinde bulunmuştu. Onunda önüne geçti. 18 proje daha üretti. Yapamayacağımız hiçbir şeyi vaadinde bulunmadık. Ancak yapacaklarımızın da arkasında durduk. Projelerin Belediye Başkanımız tarafından gerçekleştirilmesinden ötürü de büyük bir memnuniyet duydum. Trabzon her şeyin en iyisini hak ediyor. 61. hükümet ile de Trabzon hak ettiğinden de fazlasını alacaktır. İhracat rakamları açıklandı. Türkiye rekor kırdı. En çok ihracat yapan iller arasında ilk on beşte Trabzon şehrimizde var. Karadeniz de hiçbir il de bu rakamı yakalamamış durumdadır. Trabzon’un bugünü dünden daha iyi. Yarını da daha iyi olacak” ifadelerine yer verdi.Bakan Yılmaz’ın ilimizi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık da, “Trabzon’umuza ziyaretinizden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu iki günlük programın ilk gününde Trabzon merkezde, ikinci gün Hayrat ve Of ilçelerimizde Nuhoğlu Vakfı’nın eğitime verdiği desteği gözlemleyeceksiniz. Aynı zamanda ilçelerimizde yürütülen kamu hizmetlerini de yerinde görmüş olacaksınız. Bizlere güç ve destek verdiniz, bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

            Vali Kızılcık ziyaretin anısına Bakan Yılmaz’a telkariden yapılmış fincan takımı takdim etti. Bakan Yılmaz’da Vali Kızılcık’a el işlemeli tabak verdi. Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Trabzon’da düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı.

Toplam Okunma Sayısı : 1980

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com