Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.01.2012
Vali Kızılcık Çalışan Gazeteciler İle Bir Araya Geldi


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizde bulunan görsel ve yazılı basın mensuplarıyla ile bir araya geldi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını tebrik eden Vali Kızılcık, ilimizdeki görsel ve yazılı basın temsilcilerinin dinamik ve özgür yapılarının ilimizin ve tabi ki ülkemizin gelişmesine katkı sağladığını belirtti.

        Basın mensuplarının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, daha güzel yarınlara vesile olmasını diliyorum. İdarenin yapmış olduğu faaliyetleri topluma tarafsızca yansıtmaktasınız. İfade ve düşünce özgürlüğünün gelişmesine önemli katkılar sağlıyorsunuz. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olduğunuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Yönetim anlamında karanlık dönemlere baktığınızda ifade ve düşünce özgürlüğünün karartıldığını kısıtlandığını görmekteyiz. Bu saydığım özgürlüklerde gelişme yaşandığında idare ve toplumda da aynı gelişmenin olduğunu görmekteyiz. Devletimiz basın özgürlüğünün korunması ve gelişmesi için çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki, basın her zaman taraf olmadan vatandaşa bilgi sunmaktadır. Demokrasimiz ancak böyle gelişmektedir.

         Valilik olarak basın mensuplarının her zaman yanında olduklarını kaydeden Vali Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefine de hep beraber ulaşma gayreti içerisinde olmalıyız. Ülkemizdeki basının her geçen gün geliştiğini görmekteyiz. Çalışma hayatınızdaki engellerin ortadan kaldırılması için Valilik olarak her konuda sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayım. Bugüne kadar sizlerden herhangi bir serzenişle karşılaşmadım. Eminim ki gelecek yıllar daha özgür, daha bağımsız ve demokrasinin gelişmesine katkı sağlayan bir Trabzon basını ile ülkemiz gelişimini daha üst noktalara taşımış oluruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü aynı zamanda İdareciler Günüdür. Bende bugünün daha nice mutlu yıllara vesile olmasını temenni ediyorum”

         Vali Kızılcık, geçtiğimiz günlerde kayınpederini kaybeden basın mensubu Can Karyağdı ve babasını kaybeden basın mensubu İsmail Topal ve Orhan Topal’a da baş sağlığı dileğinde bulundu.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1407

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com